Вінниця
19.09.2024
13.38° C
Вгору

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб передав морським піхотинцям 50 FPV-дронів

Команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу передала одній з бригад морських піхотинців 50 FPV-дронів покращеної моделі.

Такі дрони-камікадзе мають карбоновий корпус, можуть триматися в повітрі не 8, а 15 хв, і підіймають вантаж вагою 1,5 кг замість звичних 900 грамів.

За словами координатора МКГШ, секретаря Вінницької міської ради Павла Яблонського, команда Штабу докладає постійних зусиль, аби оперативно закривати актуальні потреби наших оборонців. Зараз йдеться про допомогу 57-ми військовим частинам, де служить найбільше вінничан. І саме дрони найчастіше відправляють на передову – це суттєва підмога захисникам для вчасного виявлення ворога та його ефективного знищення.

Зазначимо, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб створено в березні 2022-го року спільним рішенням вінницької обласної та міської рад. Штаб створено на період дії воєнного стану для координації зусиль місцевого самоврядування, бізнесу та волонтерів по допомозі армії. Очолює штаб Володимир Гройсман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin