Вінниця
19.09.2024
13.38° C
Вгору

У Вінниці для сотні дітей організували відпочинок у розважальному центрі

Сьогодні, 20 серпня, у вінницькому розважальному центрі «Країна мрій» відбувся яскравий захід для дітей, організований Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом, як пише ВМР.

Участь у ньому взяли 100 дітей у супроводі батьків. Це були діти з сімей Захисників і Захисниць, загиблих воїнів, вимушених переселенців, багатодітних родин, а також родин, які перебувають у складних життєвих обставинах. Відвідування розважального центру стало продовженням акції «Діти мають право на дитинство».

Дітлахи мали можливість насолодитися усіма ігровими зонами: батути, сухі басейни із кульками, “Ніндзя парк”, “Дитяче містечко професій”, лабіринти, аерохокей, тюби та багато-багато іншого. Організатори заходу наголосили, що турбота про найменших є важливою частиною їхньої роботи. Такі заходи допомагають дітям відволіктися, а в їхніх родинах покращується взаємозв’язок.

“Це дуже важливо для нас, – розповідає одна з мам, – звести дітей в таке місце, де вони можуть забути про все погане і просто бути дітьми.”

Також в рамках події, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб організував разом із ТaтоHub.Вінниця майстер-клас з виготовлення свічок із вощини. Тож додому малеча повернулась разом із сувеніром на згадку про цей чудовий день.

“Це була моя мрія завітати сюди разом з братиками і сестричками. І сьогодні вона здійснилась”, – каже восьмирічний Іван.

Як розповів депутат Вінницької міської ради та координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Андрій Піжевський, в рамках наших заходів, діти готують піцу, ліплять вареники та створюють свічки. Тобто разом з нами вони отримують певні навички, які допоможуть повторити це вдома.

“Наше завдання – зробити все можливе, аби українські діти не відчували війни. Діти – наше майбутнє, і вони мають право на щасливе життя навіть під час повномасштабного вторгнення”, – сказав він.

Як підсумував координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу та депутат Вінницької міської ради Дмитро Мира, проведення подібних розваг для маленьких жителів громади буде продовжуватися й надалі, а сьогодні організатори вдячні розважальному центру «Країна мрій» за активне дозвілля для найменших.

“Дітям необхідно дарувати позитивні емоції та нові враження. Тому ми з колегами не зупиняємось й підтримуємо дітлахів, які попри все мають бути щасливими”, – підкреслив Дмитро Мира.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin