Вінниця
16.09.2024
19.59° C
Вгору

Скільки коштує зібрати дитину до школи у Вінниці у 2024 році?

Поки діти готуються до нового навчального року, одним із найважливіших завдань батьків стає покупка шкільного приладдя. Вони повинні бути якісними, практичними та, найголовніше, подобатися дитині.

Видання “Моя Вінниця” проаналізувало ціни на канцелярські товари для школи у Вінниці, щоб допомогти батькам швидко та недорого зібрати портфель для школяра на перше вересня.

Рюкзак

Наплічник є чи не найважливішою покупкою перед новим навчальним роком, адже від правильного вибору залежить фізичний комфорт дитини, здоров’я спини та постава. Якщо цьогоріч ви плануєте оновити шкільний рюкзак, то варто надавати перевагу функціональним ортопедичним портфелям, з достатньою кількістю відділень, міцним каркасом та гарним дизайном. Звертаючи увагу на зовнішній вигляд, варто думати наперед, не відкидаючи при цьому вподобання дитини. Ціни на наплічники у Вінниці коливаються від 900 до 4500 грн. В середньому, якісний та зручний рюкзак коштуватиме вам близько 2500 грн.

Сумка для спортивної форми

Середня ціна місткої спортивної сумки з якісної тканини цьогоріч в середньому становить 200 грн.

Зошити та обкладинки

Вартість одного зошита на 12 аркушів дорівнюватиме близько 8 грн. На 20 зошитів батьки витратять в середньому 160 грн.

Не варто забувати й про обкладинки для зошитів та підручників. 20 штук коштуватимуть вам 70 грн.

Щоденник

Ціни на шкільні щоденники стартують з 25 грн і сягають аж 400 грн! Все залежить від виробника та дизайну. Загалом, звичайна ціна на якісний та красивий щоденник складає близько 150 грн. Мінімалістичний дизайн обійдеться вам дешевше.

Пенал

Вартість пеналів так само різниться, але середня ціна становить 250 грн. Це місткі, довговічні пенали з цупкої тканини. Реально знайти й трохи дешевші варіанти.

Ручки, олівці, фломастери

Три кулькові ручки коштуватимуть вам близько 60 грн, три простих олівці – 45 грн, набір фломастерів з 6 штук – 35 грн.

Творчість

Для уроків малювання та трудового навчання дитині знадобиться й інше приладдя, як-от альбом, кольоровий папір та картон, фарби, пензлики тощо. Середні ціни на набори для творчості:

Альбом – 80 грн;

Фарби (12 кольорів) – 80 грн;

Пензлики (3 шт) – 35 грн;

Стакан-непроливайка – 15 грн;

Кольорові олівці (12 шт) – 70 грн;

Кольоровий папір (8 кольорів) – 40 грн;

Кольоровий картон (8 кольорів) – 50 грн;

Ножиці – 60 грн;

Пластилін (6 кольорів) – 70 грн;

Дощечка зі стеками – 30 грн;

Клей-олівець – 30 грн.

Інше

Варто згадати й про важливі дрібнички, без яких дитині буде доволі важко навчатися. Стругачка для олівців, гумка та лінійка на 20 см коштуватимуть вам близько 45 грн. 

Скільки ж доведеться витратити?

Зараз на ринку дуже багато варіантів шкільного приладдя на різний бюджет, тому знайти якісну та недорогу канцелярію абсолютно можливо. Загалом, на підготовку до нового навчального року необхідно буде витратити 4 тисячі гривень.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin