Вінниця
18.09.2024
23.29° C
Вгору

«Вінницькі Вовки» здобули срібло Кубку України з флаг-футболу

Цьогорічний Кубок України з флаг-футболу серед чоловіків подарував незабутні враження та видовищні матчі. Змагання відбулися у Львові. Одним із найпотужніших учасників турніру стала наша команда «Вінницькі Вовки», яка здобула срібло.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Президент Вінницької обласної федерації американського футболу та за сумісництвом гравець та тренер «Вінницьких Вовків» Євген Хомин розповів, що участь у змаганні брали сім команд, а це понад 100 спортсменів.

«Вовки виставили основну команду, яка посіла друге місце і команду-дубль, де в основному змагались молоді гравці. У підсумку “Вінницькі вовки-2” посіли п’яте місце», – каже він.

Тренер додав, що загалом його вихованці відіграли чотири тури та продемонстрували високу майстерність та спортивний дух. На футбольному полі вони зустрілись із командами з Ужгорода, Житомира, Вінниці, Львова.

«Дякуємо всім командам за емоційні та напружені матчі, спортивний азарт та гарячу атмосферу. А також Збройним Силам України за їхню самовіддану працю та захист нашої країни. Завдяки їм ми маємо можливість займатися улюбленим спортом. Вони боронять наш спокій, і ми їм за це безмежно вдячні», – говорить Євген Хомин.

Попри поразку у фіналі, «Вінницькі Вовки» залишаються однією з найсильніших команд України з флаг-футболу. Вони планують продовжувати тренування та вдосконалювати свої навички, щоб у наступному році повернутися на поле ще сильнішими.

«Проведення таких змагань є важливим етапом у розвитку флаг-футболу в Україні, адже вони не тільки підвищують спортивний рівень команд, а й сприяють популяризації цього виду спорту серед молоді. Зазначу, що з 2023 року ми працюємо над впровадженням флаг-футболу у школах Вінниці та області, адже цей вид спорту вже – олімпійський, й тому дуже перспективний. До речі, п’ятеро гравців та тренер “вовків” у складі збірної України вирушає на чемпіонат світу, який відбуватиметься у серпні», – підкреслив тренер Євген Хомин.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin