Вінниця
19.09.2024
14.64° C
Вгору

Нацгвардієць Ігор Бичков здобув чергове «золото» на чемпіонаті України з греко-римської боротьби

Чергове «золото» на чемпіонаті України з греко-римської боротьби здобув головний сержант вінницького підрозділу Ігор Бичков.

Про це повідомляють у Західному територіальному управлінні Національної гвардії України.

Змагання проходили у Черкасах, де Ігор продемонстрував хороші результати у ваговій категорії до 72 кілограм. Більше як 700 спортсменів зі всіх куточків України брали участь у чемпіонаті. Наступним кроком для гвардійця будуть збори, на яких відберуть спортсменів, які будуть представляти Україну на Олімпійських іграх.
«Зараз я вирушаю на збори, де буду готуватись до Олімпійських ігор. Це моя мрія — підняти український прапор на п’єдесталі. Я знаю, що шлях буде нелегким, але я готовий працювати над собою ще більше. Кожне тренування, кожен бій — це крок до моєї мети. Я сподіваюся, що мої досягнення надихнуть молодше покоління спортсменів. Я хочу, щоб вони знали: якщо ти працюєш над собою і віриш у свої сили, то можеш досягти всього, чого забажаєш. Україна потребує сильних духом людей, і я прагну бути одним із них», — ділиться планами Ігор.
Ігор Бичков знає, що попереду ще багато роботи, але гвардієць налаштований серйозно. Він вірить у свої сили та готовий долати труднощі на шляху до своєї мети.
Фото: Західне територіальноме управління Національної гвардії України.
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin