Вінниця
16.09.2024
19.59° C
Вгору

У Вінниці відбудеться ярмарок вакансій: дата та місце

Завтра, 1 серпня, у Вінниці відбудеться ярмарок вакансій для шукачів роботи в межах проєкту PROLEAP. Його реалізує Business People Club спільно з Вінницькою міською радою за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України», як повідомляється на сайті Вінницької міської ради.

На заході зберуться представники бізнесу зі всієї Вінницької області, щоб презентувати різні сфери діяльності та запропонувати учасникам вакансії.

Організатори наголошують: це чудовий шанс змінити своє життя на краще та побудувати успішну кар’єру.

Директор департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради Максим Мартьянов додає, що проєкт PROLEAP стартував у нашій громаді ще навесні та за цей час об’єднав роботодавців, владу, шукачів роботи та навчальні заклади, щоб допомогти тим, хто шукає своє місце у житті, знайти роботу мрії, а роботодавцям – кваліфікованих працівників.

«Через мобілізацію та міграцію населення всі громади України зіштовхнулися з браком кваліфікованих кадрів, тож одне з важливих завдань зараз – стабілізувати ситуацію на ринку праці. Саме з цією метою був створений проєкт PROLEAP, який діє у Вінниці вже кілька місяців. Експерти спершу проводили дослідження, щоб визначити перелік найзатребуваніших професій. Для цього було проведене тематичне опитування бізнесу з усієї області, а також залучені навчальні заклади, які теж готові долучитися до підготовки спеціалістів. Основна ідея полягає в тому, щоб допомогти людям, які зараз перебувають в пошуку роботи, опанувати новий вид діяльності, пройти стажування та згодом офіційно працевлаштуватися», – розповідає Максим Мартьянов.

Власне, ярмарок вакансій відбудеться цього четверга, 1 серпня, і триватиме з 12:00 до 16:00. Точне місце проведення організатори надішлють після підтвердження реєстрації. Зареєструватися можна за посиланням: https://cutt.ly/HekxhRgo. 

Учасниками проєкту можуть стати всі охочі: студенти, люди старшого віку, жінки, які шукають роботу після декретної відпустки, а також ті, хто має бажання кардинально змінити професію та здобути нові навички.

Для учасників організатори проєкту PROLEAP розробили безкоштовне чотириденне експрес-навчання та гарантують подальше працевлаштування.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin