Вінниця
19.09.2024
13.38° C
Вгору

Міжнародний день рятувальника: найкращі привітання у віршах, прозі та листівках

Сьогодні, 31 липня,  у світі відзначають День рятувальника – професійне свято тих, хто рятує життя людей. Пропонуємо Вам привітати рідних, близьких чи знайомих у віршах, прозі та листівках.
Міжнародний день рятувальника 2023 / листівки УНІАН

Ми ніколи не знаємо, де нас підстерігають неприємності. Але ми завжди пам’ятаємо, що можемо розраховувати на вас. Часто ви ризикуєте своїм життям, щоб врятувати чиєсь інше. Ви – справжні герої. З Днем рятувальника!

***

Вітаю з Днем рятувальника – людини, яка кожним своїм вчинком і кожним новим днем доводить усім, що герої існують і вони абсолютно реальні. Нехай же вас бережуть сили добра від невдач і горя, нехай у відповідь на вашу самовіддану працю життя дарує тільки світло, мир і любов!

***

У це професійне свято хочу тобі побажати успіху, звитяги, мужності та відваги на такій небезпечній, але необхідній і корисній роботі. Рятувати людей – це колосальна відповідальність. Тож нехай кожна робоча зміна закінчується сприятливо, а вдома завжди чекають, пишаються і люблять.

***

Міжнародний день рятувальника 2023 / листівки УНІАН

Від душі вітаю з Днем рятувальника! Дякуємо за вашу неоціненну працю, відвагу, мужність і неймовірну турботу про людей. Ви – справжні герої! Нехай у житті кожного з вас буде більше спокійних годин. Бажаю міцного здоров’я, бадьорості духу, благополуччя, великого родинного щастя!

***

Сьогодні день найбільш сильних, мужніх, відважних і хоробрих чоловіків і жінок – День рятівників. Величезна і нескінченна подяка за вашу важку, небезпечну, але таку важливу і вкрай необхідну працю! Бажаємо вам здоров’я, витривалості, терпіння, удачі і тільки благополучного завершення навіть найбільш критичних ситуацій!

***

День рятувальника 2023 / листівки УНІАН

Вітаю з Днем рятувальника! Прийміть наші слова вдячності за вашу сумлінну і важку працю. Те, що ми вважаємо подвигом і дивом, для вас є звичайною щоденною роботою. Залишайтеся завжди такими ж мужніми, сильними, сміливими, самовідданими, вірними своєму професійному обов’язку! Більше вам спокійних буднів! Нехай у ваших родинах живуть щастя, добробут і затишок!

***

Міжнародний день рятувальника 2023 / листівки УНІАН

 

Вітаю з професійним святом людей наймужнішої і найблагороднішої професії на Землі – рятувальників! Бажаю вам здоров’я і сил, хоробрості та самовідданості, удачі у вашій непростій, але такій важливій праці! Нехай менше буде пригод, які потребують вашого втручання, нехай більше буде поруч надійних і сміливих товаришів, а вдома нехай завжди чекає любов, тепло і затишок. Зі святом вас!

***

Вітаю найвідважнішу і найбезстрашнішу людину з днем рятувальника! Нехай успіх у професії завжди буде помічений і цінний. Нехай труднощі долаються з легким розумом і серцем, нехай сила духу міцнішає з кожним днем, і нехай командна робота завжди буде чіткою і злагодженою!

***

Рятівники, ви завжди допомагаєте нам в надзвичайних ситуаціях. Ви – наша опора та підтримка. Нехай ваша робота високо цінується та гарно оплачується. З вашим святом!

***

З Днем рятувальників! Ви постійно ризикуєте собою та визволяєте інших з біди. Для вас немає нічого неможливого. Дякую вам за вашу працю, бажаю наснаги!

Джерело: ТСН, УНІАН

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin