Вінниця
08.09.2024
13.83° C
Вгору

Оновлення приміщення ліцею перед початком навчального року на Вінниччині

Перед початком навчального року у Вінницько-Хутірському ліцеї оновлять приміщення закладу.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Відремонтують коридори в початковій школі, оновлять спортивну залу, центральні сходи до актової зали, а також частково стелю. У Вінницько-Хутірському ліцеї коштом місцевої ради підприємців при старості виконують ремонт приміщень початкової школи. Усі роботи планують завершити до початку нового навчального року.

Як розповідає староста Вінницько-Хутірського старостинського округу Владислав Кривешко, зокрема, виконають роботи з ремонту коридорів в молодшій школі, центральних сходів до актової зали на другий поверх та частині коридору першого та другого поверхів старшої школи.

Ремонт в початковій школі виконують у тому ж стилі, як і приміщення старшої школи ліцею, де відповідні роботи провели ще торік. Тоді тут відремонтували коридори та класи, зробили рецепцію, а стіни прикрасили тематичними написами та картою України ручної роботи, виготовленої з дерева. Також минулого року в ліцеї за кошти бюджету ВМТГ провели капремонт покрівлі, яка цього перебувала.

«Наразі в приміщеннях молодшої школи вже завершили штукатурні роботи. Цьогоріч ми закінчуємо оновлення усіх внутрішніх коридорів ліцею. Крім того, ми плануємо частково в місцях протікання старого даху виконати ремонт стелі», – каже Владислав Кривешко.

За словами старости, за останні три роки заклад повністю оновили та модернізували. У 2022 році за кошти бюджету ВМТГ облаштували найпростіше укриття, завдяки якому діти змогли повернутися до навчання офлайн. Сховище повністю оснащене необхідним обладнанням та інвентарем.

«Наше завдання – зробити усе можливе, щоб наше молоде покоління вчилося в якомога комфортніших умовах, щоб діти хотіли іти до школи та здобувати знання», – резюмує Владислав Кривешко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin