Вінниця
18.09.2024
23.29° C
Вгору

На площі Перемоги вшанували пам’ять загиблих під час ракетного удару по місту 14 липня 2022 року

Рівно два роки тому російські ракети завдали удари по середмістю Вінниці. Тоді, 14 липня 2022 року, загинули десятки цивільних мешканців Вінниці, з-поміж них троє дітей. Сьогодні на площі Перемоги до пам’ятного знаку «Жертвам ракетних ударів по Вінниці» керівники міста та області, родичі та близькі загиблих, а також усі небайдужі вінничани поклали живі квіти та іграшки, вшановуючи їх пам’ять.

Вінниця згадує своїх янголів: на площі Перемоги вшанували пам’ять загиблих під час ракетного удару по місту 14 липня 2022 року

Сьогодні, 14 липня, у місті оголошено День жалоби за загиблими. На всій території Вінницької міської територіальної громади приспущені прапори, скасовані будь-які заходи розважального характеру.

Два роки тому, у цей день – 14 липня мешканці, гості нашого міста йшли у своїх справах, жили звичним життям, усі вони мали плани на майбутнє й свій розпорядок дня… але цинічний російський терор обірвав їхні життя, завдаючи пекельний біль, який з роками не зникає…

Серед загиблих були люди різної статі та віку, різних професій. Цей день залишиться назавжди однією з найболючіших сторінок нашої історії.

Напередодні, 12 липня, на площі Перемоги відбувся флешмоб, у якому взяли участь юнаки та дівчата, люди старшого віку аби вшанувати світлу пам’ять тих, хто більше не з нами.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin