Вінниця
08.07.2024
19.38° C
Вгору

Чемпіонат України з шашок: які нагороди здобула вінницька молодь

За інформацією ВМР, нещодавно у місті Івано-Франківськ проводили чемпіонат України з шашок-100 серед дітей та молоді.
Збірна Вінницької області, до складу якої входили вихованці міської дитячо-юнацької спортивної школи № 6, вдало виступила на змаганнях. Наші хлопці та дівчата привезли додому три золоті, чотири срібні та дві бронзові нагороди. Завдяки цьому вони посіли третє командне місце у швидкій програмі та четверте місце – в класичній.

Дворазовою чемпіонкою України стала вихованка вінницької школи Мар’яна Мирошниченко. Юна шашкістка виграла класику та швидку гру в категорії до 8 років серед дівчат та здобула срібло в блискавичній грі.

А найкращий результат серед дівчат до 10 років продемонструвала Анна Сас. Крім «золота» у швидкій грі, дівчинка здобула «срібло» у класичній грі.

Маємо й дві медалі серед хлопчиків до 8 років. «Срібло» у швидких шашках та «бронзу» в блискавичних – до свого активу додав Сергій Мазур.

Підготував цих юних спортсменів до змагань тренер-викладач Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 6 Микола Леонов.

«Усі ці нагороди – результат наполегливих тренувань наших дітей. Також дякуємо їхнім батькам та, зокрема, спортивному комітету за всебічну підтримку, яка дозволила нам взяти участь у змаганнях», – зазначив тренер.

А його колега Дмитро Мироненко підготував до змагань іще одного призера. Павло Жолоб серед хлопців до 19 років виборов «срібло» у швидких шашках та «бронзу» в блискавичній грі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin