Вінниця
06.05.2024
13.03° C
Вгору

Ми – вінничани? Неймовірні пригоди дітей нардепа Вацака під час війни

Сини нардепа з Вінниччини, партнера громадської організації «Ми-вінничани», що фінансується олігархом Юрієм Косюком, потрапили в черговий скандал. Днями журналіст видання “Українська правда” Михайло Ткач повідомив, що Вацак Станіслав та Вацак Владислав, 2002 та 1995 років народження відповідно, виїжджали з України по волонтерській системі «Шлях». Обидва сини, як і батько-нардеп, люблять дорогі автівки. За кордон вони виїхали на Bentley та Lamborghini.

Нагадаємо, раніше журналісти дізналися, що найдорожче авто в Україні під час повномасштабної війни придбав саме мажоритарщик з Вінниччини Геннадій Вацак. Розслідування Bihus.info від вересня 2023 року підтвердило, що компанія Геннадія «Вацак», під час повномасштабної війни Росії проти України, придбала Rolls-Royce Cullinan у версії Black Badge 2023 року випуску зі стартовою ціною від $700 тис.

“Цікаво, що корисного влізло в автівки синів-волонтерів Вацака?” – задався питанням журналіст. Наразі встановити, що привезли сини нардепа Геннадія Вацака для ЗСУ, не вдалося. Вони проявили скромність та не публікували інформацію про свій вклад у спільну перемогу над ворогом.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin