Вінниця
27.07.2024
18.77° C
Вгору

Головні антитренди 2024 року: шість речей, які можуть зіпсувати навіть найстильніший образ

Щоб мати модний вигляд, потрібно знати, які будуть тренди в одязі 2024 року. Деякі рішення модні завжди, а про інші в новому сезоні краще забути.

Індустрія моди перебуває в постійному розвитку. Оскільки тренди часто змінюються, настав час розпрощатися з деякими речами, які більше не матимуть стильний вигляд 2024 року.

Обтислі речі

Навесні 2024 року варто закинути надто обтислі речі якнайдалі вглиб шафи. Настав час приміряти розслабленіші фасони. Вільні та об’ємні моделі стануть справжніми фаворитами 2024 року. В топі будуть такі речі, як оверсайз-блейзери, просторі сукні й сорочки.

Мікросумки

Стилісти одноголосно радять замінити мініатюрні сумочки на сумки через плече або великі тоути. В них зручніше носити все необхідне. Також віддавайте перевагу функціональним моделям, які допоможуть краще давати раду з повсякденними справами і не жертвувати водночас стилем. Обирайте нейтральні відтінки, які можуть доповнити безліч нарядів.

Мініспідниці

Ще минулого літа мініспідниці залишалися на піку популярності, а 2024 року вони вже стануть застарілим трендом. Експерти стверджують, що стиль змінився в бік універсальніших і скромніших варіантів. Тому можете обирати мідімоделі, щоб створити елегантний і витончений образ.

Бомбери

Хоча для декого вони, напевно, назавжди залишаться важливою частиною гардеробу, проте 2024 року така куртка почне поступово втрачати свої модні позиції. Дизайнери запропонували цікавіші варіанти: від утилітарних курток і негабаритних блейзерів до нетрадиційних тренчів.

Широкий каблук

Шпилька знову повертається у моду. Хоча широкий каблук більш стійкий, а тому дарує зручність, однак його важко порівнювати зі шпилькою. Створюйте елегантні образи 2024 року, які додадуть вам жіночності.

Занижені джинси

Хоча деякі тренди початку 2000-х років змогли повернутися на модний олімп, проте це повернення було короткочасним. Йдеться, зокрема, про джинси із заниженою талією. Широкі штанини й середнє посадження знову посіли центральне місце. В них зручно та практично. А ще вони пасують до будь-якого типу фігури, подовжують ноги та підкреслюють лінію талії.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin