Вінниця
08.09.2024
13.83° C
Вгору

Захисника з Вінниччини Миколу Волуцького нагородили Почесним нагрудним знаком «Золотий хрест» від Валерія Залужного

За проявлену особисту мужність, героїзм, стійкість, рішучість і заслуги при виконанні військового обов’язку нагороджено Почесним нагрудним знаком «Золотий хрест» від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного справжнього патріота України, нашого відважного бійця, сержанта Волуцького Миколу Вікторовича. 

Про це пише Барська міська рада.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний підписав відповідний наказ 6 грудня 2023 року.

Микола Волуцький народився 25 січня 1983 року в с. Комарівці. Ще у серпні 2014 році без вагань пішов на захист України. Спершу на посаді розвідника, далі командира розвідки разом з побратимами сержант виборював свободу у боях за Дебальцево.

В 2015 році Микола Вікторович був обраний сільським головою с. Комарівці, успішно пропрацювавши усю каденцію.

Нашому Захиснику важко було бачити, як путінська орда продовжує нищити рідну українську землю. Тож в березні 2022 року добровільно, за покликом серця вступив до лав ЗСУ та  продовжив свій бойовий шлях у складі 14-ї окремої механізованої бригади. Приймав участь у боях на Житомирському, Миколаївському напрямках, у Харківській область, м. Ізюм. Далі був направлений на Бахмутський напрямок, н.п. Соледар. З побратимами тримав оборону за м. Лисичанськ. Далі перенаправлений знову на Харківський напрямок. Після відбиття Куп’янську продовжує нести службу на Куп’янському напрямку.

Низько вклоняємося за неоціненний внесок в оборону держави!

Пишаємося нашим земляком, щирим патріотом, сильним духом воїном, дякуємо за відданість Україні та за захист кожного з нас.

Слава нашим мужнім Героям!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin