Вінниця
27.07.2024
18.63° C
Вгору

У США авторка книги “Як вбити свого чоловіка” вбила власного чоловіка: подробиці

У США засудили до довічного ув’язнення авторку книги “Як вбити свого чоловіка”, бо вона вбила власного чоловіка. Про це повідомляє “Дивогляд” із посиланням на Daily Star.

Йдеться про Ненсі Кремптон Брофі, яка є авторкою романів. Однак виявилося, що вона не тільки написала про вбивство чоловіка, але й реалізувала це на практиці – у червні 2018 року шеф-кухаря Деніела Брофі виявили мертвим на кухні Орегонського кулінарного інституту (штат Орегон).

Правоохоронці встановили, що у письменниці був пістолет тієї самої марки та моделі, з якого стріляли в її чоловіка. Спершу вона казала, що в момент смерті Деніела вона була вдома, однак її зафіксували камери відеоспостереження, коли вона їхала на місце злочину і назад.

Вбивство чоловіка

Чому ж Ненсі це зробила? Слідство з’ясувало, що вона хотіла перевести в готівку поліс страхування життя на $1,4 на тлі фінансових труднощів. За словами самої Брофі, їй не було сенсу вбивати Деніела, бо труднощі з грошима вони вирішили завдяки тому, що перевели в готівку частину його заощаджень на пенсію.

Цікаво, що твір “Як вбити свого чоловіка” перелічує багато способів скоєння злочину, які було б неможливо відстежити. Окружний суддя Крістофер Рамрас вирішив виключити цю книгу із процесу.

“Як письменниця романтичного саспенсу, я проводжу багато часу, розмірковуючи про вбивства і, відповідно, про поліцейські процедури. Зрештою, якщо вбивство має звільнити мене, я точно не хочу провести час у в’язниці”, – писала Ненсі у 2011 році, коли й було опубліковано вищезгаданий твір.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin