Вінниця
27.07.2024
18.77° C
Вгору

Рф обирає інші цілі: у ГУР розповіли про зміну тактики ударів по Україні

Цієї зими основні зусилля рф зосереджені на знищенні інфраструктурних об’єктів, передусім це об’єкти нашого оборонно-промислового комплексу, а також штаби, системи управління та окремі підрозділи на лінії фронту. Для енергосистеми загроза також зберігається.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький в інтерв’ю РБК-Україна, зауваживши, що країна-агресор не досягає обраних цілей.

– Зброя, яку використовує росія, зокрема Кинджали, є дуже неточною. І, на жаль, від них страждає здебільшого саме цивільне населення, – наголосив він.

Водночас, за його словами, те, що росіяни не завдають ударів по енергооб’єктах, зовсім не означає, що вони не стежать за станом нашої енергетики.

– Військова розвідка чітко знає, що вони провели аналіз для завдання ударів по наших енергетичних об’єктах у 2022-2023 роках. Росіяни визначили найбільш критичні об’єкти, які можуть бути уражені саме ракетним озброєнням, а також безпілотниками, – пояснив Скібіцький.

За даними розвідки, рф продовжує космічну зйомку енергооб’єктів для того, щоб за можливості, і якщо це буде їм необхідно, завдавати таких ударів.

– Тому загроза нашій енергетичній системі зберігається, – додав розвідник.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin