Вінниця
27.07.2024
18.72° C
Вгору

Розпочніть рік зі змін: місячний календар стрижок на січень 2024

В перший місяць року завжди хочеться змінити імідж, оновити зачіску або ж потішити себе іншими б’юті-процедурами.

Однак похід до перукаря краще планувати з урахуванням фаз Місяця, які безпосередньо впливають на стан та вигляд волосся.

Місячний календар стрижок на січень 2024 допоможе визначити, коли сприятливі дні для стрижки, а коли варто утриматися від відвідування салону краси.

Місячний календар стрижок на січень 2024: коли краще стригти волосся

Перша сприятлива дата у місячному календарі стрижок – 2 січня. Цього дня можна сміливо змінювати довжину волосся, фарбуватися та робити укладання. Астрологи стверджують, що процедури пройдуть вдало, волосся зміцниться, а також прискориться його ріст.

Для екстравагантних стрижок та укладок підійде 13 січня. Також цього дня успішно пройдуть експерименти з тонуванням або фарбуванням в яскравий, не властивий вам колір.

Стрижка 22 січня додасть здоров’я волоссю та вбереже вас від негативної енергетики.

У які дні не можна стригти волосся у січні 2024

Несприятливих днів для оновлення зачіски не так вже й багато у місячному календарі на січень 2024. Вкрай не рекомендується стригтися 7 січня – стан волосся погіршиться, а ріст уповільниться.

Також не найвдаліший день – 14 січня. Через стрижку та миття голови може з’явитися лупа, тому краще утриматися від цих дій.

Сприятливі дні для зміни іміджу у січні 2024

У місячному календарі на січень 2024 року є чимало днів, які підходять для зміни іміджу. Так, 1 січня чудово підійде для фарбування чи тонування волосся.

10 січня можна сміливо робити хімічну завивку, вона не завдасть великої шкоди волоссю.

Якщо хочете пофарбуватися у світлий відтінок – заплануйте візит до перукарні на 15 січня. Для залучення енергії зробіть пишну, об’ємну зачіску.

Також для фарбування, тонування та оздоровчих процедур для волосся підійде 17, 20 та 29 січня.

Коли зростаючий Місяць у січні 2024

Вважається, що в період зростаючого Місяця волосся росте найшвидше. Також ця фаза природного супутника Землі приносить приплив необхідної для повсякденної активності енергії.

Зростаючий Місяць у січні 2024 очікується з 12 до 24 січня. Уже 25-го числа на небі можна буде спостерігати повню.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin