Вінниця
27.07.2024
18.63° C
Вгору

Сергій Моргунов розповів про тристоронню співпрацю з містами Нансі та Карлсруе

Учора, 9 грудня, угоду про тристорнюю працю підписали міський голова Вінниці Сергій Моргунов разом із мером французького міста Нансі Матьє Кляйном та мером німецького міста Карлсруе Франком Ментрупом. Усі три міста є містами-побратимами. Основні галузі для співпраці – охорона здоров’я, освіта, урбаністика, укономіка та екологія.

«Це партнерство особливо важливе в контексті війни в Україні. Окрім того, міста-побратими можуть стати нашими радниками на шляху до євроінтеграції», – написав у Фейсбуці Сергій Моргунов.

Нансі та Карлсруе — міста-побратими вже майже 70 років. З німецькою громадою Вінниця побраталася у квітні цього року. І саме очільник Карлсруе сприяв налагодженню тристоронньої співпраці. Він рекомендував Вінницю Нансі й навпаки, пояснив Сергій Моргунов.

«Упевнений, разом ми заклали фундамент довготривалої та міцної дружби і взаємовигідного партнерства», – підсумував міський голова Вінниці.

Нагадаємо, 9 грудня, у Франції міський голова Вінниці Сергій Моргунов разом із мером міста Нансі Матьє Кляйном підписали угоду про побратимство.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin