Вінниця
27.07.2024
18.61° C
Вгору

Вінничанин незаконно зберігав наркотики та зброю: поліцейські затримали чоловіка

Задокументували злочини працівники Відділу поліції № 3 Вінницького районного управління поліції 14 жовтня. У зловмисника вилучили саморобну зброю, набої, рослини конопель та канабіс. Чоловікові загрожує до семи років позбавлення волі.

За словами начальника Відділу поліції № 3 Вінницького райуправління поліції Ігоря Чебана, поліцейські зупинили чоловіка 14 жовтня вночі на одному з блокпостів у Вінницькому районі за порушення комендантської години. Під час поверхневого огляду у його рюкзаку та кишені одягу правоохоронці виявили саморобну зброю, набої до неї, ніж та два балончики з газом сльозогінної дії.

поліцейські затримали раніше судимого вінничанина, який незаконно зберігав зброю та наркотики

Того ж дня за місцем проживання фігуранта працівники поліції провели невідкладний обшук, під час якого вилучили майже сотню рослин конопель, 2 пакунки та 36 згортків з канабісом.

Як з’ясувалось, чоловік раніше судимий за наркозлочини.

поліцейські затримали раніше судимого вінничанина, який незаконно зберігав зброю та наркотики 

Вилучені заборонені речовини та зброю направлено на експертизу. 

За цими фактами слідчими розпочато розслідування за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у великих розмірах без мети збуту) Кримінального кодексу України.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin