Вінниця
27.07.2024
18.63° C
Вгору

Сьогодні Вінниця проводжає героя на щиті та віддає останню шану Тимофію Іванову

31 серпня мешканці Вінниці проводжають Тимофія Іванова в останню путь, про це повідомила міська рада. 32-річний воїн був членом Вінницької громади та служив у складі 79-ї окремої десантно-штурмової бригади. Він разом із іншими соратниками боронив східні кордони України та загинув 9 серпня, виконуючи бойове завдання поблизу села Мар’янка в Дніпропетровській області.

Тимофій Іванов народився 13 березня 1991 року. У дитинстві він із сім’єю мешкали в селі Кам’янка Каховського району на Херсонщині. Після закінчення школи він переїхав до обласного центру, де здобув фах кухаря і залишився працювати на цій посаді. Але спокійне життя розірвалося російською агресією. Літом минулого року Тимофію разом з батьками довелося покинути рідний дім і вони зупинилися в місті Вінниця, шукаючи безпечного притулку. Саме тут він остаточно прийняв рішення йти на захист своєї Батьківщини.

«Наш Тимофійчик не чекав на повістку, сам пішов у центр комплектування, – каже сестра воїна Анжеліка. – Відтоді ми мало чули від нього про війну, він охочіше розповідав про плани. Казав, що після Перемоги хоче повернутися на Херсонщину, долучитися до її відновлення. Але, передусім для всіх, хто вижили, всіх, хто вистояли, приготувати найкращі страви, щоб за спільним столом вшанувати тих, кому не судилося дожити до цього дня…»

Церемонія прощання із Тимофієм Івановим відбудеться за адресою: Генерала Арабея, 1. Початок о 10:00 год.

Поховають воїна об 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Герою!

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin