Вінниця
03.05.2024
13.09° C
Вгору

Департамент соціальної політики Вінницької міськради запрошує дітей із багатодітних сімей долучитися до плетіння маскувальних сіток для Захисників та Захисниць України

Дітей з багатодітних родин Вінницької міської територіальної громади запрошують долучитися до заходу “Дружна родина – міцна Україна!”, в рамках якого малеча зможе допомогти плести маскувальні сітки для наших захисників. Акція, яку організовує департамент соціальної політики міськради, пройде шостого липня в рамках заходів з нагоди Дня родини. Цей день щорічно відзначається 8 липня. Місце проведення – Вінницький обласний молодіжний центр «Квадрат», що по вулиці Театральна, 15.

«В час коли країну охопила війна, кожен свідомий громадянин намагається бути корисним і допомогти Збройним силам України перемогти ворога. Цивільне населення нашої громади не може закрити небо від ворожих ракет над Вінничиною чи іншими містами і селами країни, але кожен з нас може допомогти закрити від ворожого ока наших хлопців і дівчат, які виборюють нашу спільну перемогу на фронті, відтак, врятувати їхні життя» – зазначає директорка Департамент соціальної політики Вінницької міської ради Валентина Войткова.

Як зазначають в департаменті, ідея організації заходу виникла після звернення батьків та дітей із багатодітних сімей Вінницької громади, які побажали зробити свій внесок у Перемогу.

Ініціативу про допомогу нашим Захисникам та Захисницям пришвидшити Перемогу та зберегти їх життя за допомогою плетіння маскувальних сіток, також підтримали в адміністрації Вінницького обласного молодіжного центру «Квадрат», волонтери якого передадуть готові маскувальні сітки безпосередньо на потреби захисників.

Учасників заходу пригощатимуть чаєм, кавою та смаколиками. А по завершенню зустрічі, усі учасники отримають солодкі заохочувальні подарунки.

Участь у даній ініціативі зможуть взяти близько 30 заздалегідь зареєстрованих учасників, які попередньо зателефонують і підтвердять виявлене бажання.

Реєстрація здійснюється за посиланням: http://surl.li/ipaan
або за тел.: 50-86-89 та триватиме до 12.00 год. 05.07.2023 року.

Захід відбудеться

6 липня 2023 року о 10.00 год., у Вінницькому обласному молодіжному центрі «Квадрат», за адресою – вул. Театральна, 15

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin