Вінниця
02.05.2024
17.74° C
Вгору

На Вінниччині понад дві сотні дітей отримали набори брендового одягу в рамках акції «Від серця до серця з любов’ю і підтримкою»

Держава та суспільство не здатні замінити теплоту батьківського серця, але зобов’язані підтримувати сім’ї і зокрема дітей, батьки яких віддали життя та здоров’я, захищаючи незалежність нашої країни.

Вінницька обласна військова адміністрація, Департамент соціальної та молодіжної політики ОВА спільно з Фондом громад «Рідня», а також асоціацією «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» завершили чергову акцію «Від серця до серця з любов’ю і підтримкою». Вона спрямована на підтримку дітей Захисників та Захисниць.

В рамках акції родинам з дітьми передали індивідуальні набори брендового одягу, що містили від чотирьох до семи речей. Кожен набір сформований відповідно до гендерних та вікових особливостей.

Загалом в області такі набори отримали понад дві сотні дітей.

Вінницька обласна військова адміністрація, Департамент соціальної та молодіжної політики ОВА вдячні Фонду громад «Рідня» й асоціації «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» за турботу про дітей Захисників та Захисниць. Також закликаємо інші громадські організації, гуманітарні фонди й об’єднання започатковувати та долучатися до подібних ініціатив.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin