Вінниця
16.04.2024
20.52° C
Вгору

У Вінниці для дітей влаштують цікавий квест музеями міста

До участі в квесті «Таємниці музейних експонатів» запрошуються діти віком 12-16 років. Маршрут охопить сім музеїв, розташованих у центрі міста. Але які саме, учасникам доведеться визначити самостійно, використовуючи підказки у листах із завданнями.

Учасники відвідають унікальні виставки, дізнаються багато цікавого про Місто ідей, ще більше зможуть його полюбити, і головне – добре розважаться. А на тих, хто найшвидше з усім впорається, чекають ще й приємні подарунки до свят від департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради, який зорганізував цей квест у співпраці з музейними установами.

«Перед різдвяно-новорічними святами кожне місто поринає в казкову атмосферу. Дорослі метушаться у пошуках подарунків та приготуванням святкового столу, дітлахи прикрашають ялинку та чекають на подарунки. Одним словом, усі заклопотані… А працівники музеїв, окрім приготувань до святкових виставок, мають ще й інші клопоти, адже в музеях хтось навів невеличкий безлад. З учасниками квесту спробуємо їм допомогти навести лад в експозиціях», – говорить директор департаменту Олександр Вешелені.

Вінниця багата на події, які переплітаються між століттями та утворюють нашу унікальну історію. Тож юним учасникам квесту доведеться розгадати загадки Міста ідей, а іноді – й самим вигадувати завдання, щоб отримати підказки. Потрібно буде шукати людей, тварин і рослини, особливі експонати музеїв і навіть таємничу парковку.

Музейний квест відбудеться двічі – 22 та 23 грудня, щоб якомога більше охочих взяло участь. Кількість учасників, яка може бути в одній команді – від 3 до 6 дітей (віком 12-16 років).

Реєстрація на 22 грудня: https://forms.gle/Wjw2L4yGJppxaqP5A Реєстрація на 23 грудня: https://forms.gle/zzScWbGb4Vg1BN559

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin