Вінниця
28.04.2024
13.99° C
Вгору

Українцям продовжують надавати грошову допомогу від міжнародних організацій

Грошова допомога надається міжнародними організаціями відповідній соціальній категорії населення, згідно умов меморандумів про співпрацю та співробітництво, укладених Міністерством соціальної політики України та відповідною міжнародною організацією.

 

Про це ідеться на сайті «Є-допомога».

 

Сім‘ї з дітьми можуть оформити грошову допомогу від ЮНІСЕФ. Участь можуть взяти родини, що належать до однієї з двох категорій:

– Мають трьох і більше дітей до 18 років;

– Мають принаймні одну дитину з інвалідністю до 18 років.

 

Сума грошової допомоги на місяць складає 2 220 гривень на кожного члена сім’ї, але не більше як на п’ятьох осіб. Родина отримує одноразову виплату за три місяці на вказаний у заявці банківський рахунок. Допомога надається сім’ям незалежно статусу внутрішньо переміщеної особи, які перебувають у будь-якому регіоні України, але за умови, що вони не отримували грошової допомоги від ЮНІСЕФ чи іншої міжнародної гуманітарної організації після 24 лютого 2022 року.

 

Якщо ваша родина належить до однієї із зазначених категорій та потребує фінансової підтримки, заходьте на register.unicef.org.

 

Це єдиний офіційний сайт реєстрації на програму грошової допомоги. Не подавайте заявки кілька разів. Це збільшує час для технічного відбору та перевірки на відповідність критеріям програми.

 

Після грошового переказу надходить СМС для підтвердження отримання платежу. ЮНІСЕФ надсилає СМС із з короткого номеру 4224. гаряча лінія “Спільно” 0 800 600 017 (безоплатно, працює щодня з 8:00 до 22:00).

 

Також внутрішньо- переміщені особи, які отримують пенсію до 3000 гривень, можуть отримати допомогу від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців.

 

Кошти виплачують на всій території України, але першочергово для переселенців з найбільш постраждалих регіонів Донецької Луганської, Одеської, Харківської, Запорізької, Миколаївської, Херсонської областей.

 

Сума допомоги пенсіонерам становить 2220 гривень на кожного члена сім’ї, термін допомоги: щомісяця, протягом трьох місяців.

 

Гроші приходитимуть на рахунок, реквізити якого вказані в заявці. Обсяг коштів виділених на допомогу 1,4 мільярд гривень. Гаряча лінія: 0800307711 (понеділок–п’ятниця з 8:00 до 18:00)

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin