Вінниця
03.05.2024
20.97° C
Вгору

З Вінниці передали гуманітарний вантаж до Харківщини, Київщини, Полтавщини та Сумщини

З перших днів повномасштабного вторгнення путінських військ в Україну Вінниця координує прийом і розподіл гуманітарних вантажів. Щоденно команда Гуманітарного хабу «Вінниця» сортує пакунки та розподіляє за потребами у міста, які потерпають від рашистських обстрілів. Крім того, фахівці хабу перенаправляють гуманітарні вантажі для забезпечення найнеобхіднішим переселенців та захисників.

 

Гуманітарний хаб «Вінниця» працює без вихідних. Напередодні до міста приїхав вантаж з Нідерладнів. Дві вантажівки вщент забиті продуктами харчування. Загалом – 23 тонни гуманітарної допомоги.

 

Продукти харчування та необхідні речі відправили у регіони, які потерпають від обстрілів, блокади та загрози гуманітарної катастрофи. Зокрема, до Харківщини, Київщини, Полтавщини та Сумщини.

 

Частину гуманітарної допомоги доставили до Чернігова. У вантажі – засоби гігієни, побутова хімія та теплі речі.

 

Щодня фахівці гуманітарного хабу приймають, сортують та відправляють вантажі з гуманітарною допомогою у міста, які найбільше цього потребують.

 

За детальною інформацією та організацією доставки гуманітарних вантажів до Вінниці можна звертатися за номером +380979023778 (Telegram, WhatsApp, Viber) або електронною адресою [email protected]

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin