Вінниця
05.05.2024
16.96° C
Вгору

Вінницький військово-медичний клінічний центр може стати одним з найкращих закладів охорони здоров’я України 

Можливість стажуватися у закордонних клініках та підписати договір про співпрацю з однією з провідних клінік світу – це все має можливість отримати Вінницький військово-медичний клінічний центрЯк зазначив в ефірі “Місто над Бугом” голова Регіональної ради Вінницької області, військовий хірург, заслужений лікарі України Андрій Верба, вінницький військовий центр змагатиметься за звання “Найкращий заклад охорони здоров’я”.  

Основним гаслом Відзнаки святого Пантелеймона є духовність, милосердя і професіоналізм. За результатами таємного голосування Регіональної ради були обрані претенденти на здобуття “Медичного Оскара”, саме так ще називають “Ордена святого Пантелеймона” у таких номінаціях: “Найкращий лікар”, “Найкращий медичний працівник”, “Новатор охорони здоров’я”, “Взірець служіння суспільству”, “За досягнення в міжнародному співробітництві в охороні здоров’я”, “Найкращий управлінець в галузі охорони здоров’я” та “Найкращий заклад охорони здоров’я”. 

Нацрада визначить найкращих кандидатів та рекомендує їх Поважній раді, яка і обере лауреатів Відзнаки. Урочиста церемонія нагородження відбудеться 9 серпня — у День святого великомученика і цілителя Пантелеймона. До однойменних ордена та медалі переможці отримають грошову винагороду. 

“В тому році переможець отримав орден Святого Пантелеймона та 50 тисяч гривень, а ті, хто увійшли у фінал, 5 тисяч гривень. У цьому році високоповажна Рада опрацьовує можливість переможцям стажуватися в закордонних клініках, а кращий заклад охорони здоров’я буде мати нагоду заключити договір про співпрацю з однією з провідних клінік світу”, – зауважив Андрій Верба. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin