Вінниця
19.09.2024
14.64° C
Вгору

На Вінниччині на хабарі спіймали керівника одного із ЦНАПів

Використовуючи свій авторитет та зв’язки, 44-річний правопорушник обіцяв “безбюрократично” та в короткі строки вирішити питання реєстрації права власності на майно. Поліцейські затримали його під час отримання хабаря.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

“Посадовець обіцяв посприяти у здійсненні реєстрації права власності на майно, «полегшити» процедуру виготовлення технічної документації на об’єкт, які будуть підставою для внесення відомостей до Реєстру речових прав. Вартість «послуги» становила 2 500 доларів”, – повідомив т.в.о. заступника начальника відділу розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП Євгеній Томляк.

23 травня фігуранта затримали під час отримання неправомірної вигоди. Під час санкціонованого обшуку в його кабінеті вилучили гроші, мобільний телефон та документи, що підтверджують обставини вчинення кримінального правопорушення.

2 500 доларів за вплив на прийняття рішення державним реєстратором: на вінниччині поліцейські затримали керівника одного із цнапів

Злочин задокументували слідчі обласної поліції за оперативного супроводу співробітників УСБУ Вінницькій області.

24 травня під процесуальним керівництвом Вінницької обласної прокуратури слідчі повідомили затриманому про підозру за ч. 2 ст. 369-2 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди для впливу на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій місцевого самоврядування). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Суд обрав правопорушнику запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin