Вінниця
20.09.2024
12.43° C
Вгору

Цеглиною вбив знайомого: на Вінниччині сталася жахлива трагедія

Вінницький міський суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для чоловіка, який підозрюється у скоєнні вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

Як повідомляє пресслужба Вінницького міського суду, судом встановлено, що підозрюваний, перебуваючи за місцем свого проживання, виявив відсутність належних йому грошових коштів, у викраденні яких запідозрив свого знайомого. Надалі, з метою повернення коштів, підозрюваний зустрівся із чоловіком, в подальшому між ними виник словесний конфлікт, під час якого останній заперечував свою причетність до викрадення коштів. Так, підозрюваний взявши до рук цеглину, завдав нею множинних ударів в область голови чоловіку, заподіявши тілесні ушкодження від яких потерпілий помер на місці події.

Наразі тривають слідчі дії.

Відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Довідково: ч. 1 ст. 115 КК України – Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, (карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років)

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin