Вінниця
19.03.2024
0.79° C
Вгору

У середмісті Вінниці продовжують змінювати рекламні вивіски

У Вінниці триває робота по заміні вивісок у центральній частині міста. Це 12 вулиць, серед яких вул. Архітектора Артинова, Театральна, Кропивницького, Мури, Магістратська, Оводова та інші.

Вулиці комплексно приводять до естетичного та привабливого стану. Вивіски на будівлях мають сприяти покращенню візуальних якостей міста, збереженню масштабу середовища та туристичної привабливості вулиць, – зазначають на сайті міської ради.

Зараз продовжується робота по впорядкуванню вивісок центральної частини міста. Представники департаменту архітектури та містобудування міської ради повідомляють підприємцям, що вивіски потрібно привести у відповідність до дійсних у Вінниці правил.

«Ми намагаємось працювати з підприємцями індивідуально щодо кожної вивіски, знаходити баланс між композицією фасаду і брендом самого підприємства, якщо у нього зареєстрована торгова марка або різні логотипи та фірмові знаки. Здебільшого, це конструкції, які скомпоновані з окремих об’ємних літер, розміщуються на каркасі, який пофарбований у колір фасаду», – каже головний архітектор міста Євгеній Совінський.

Директор Торгового комплексу «Петроцентр» Олена Гладка розповідає, що порядок розміщення вивісок чітко розмежовує поняття вивісок та реклами. «Вивіска – це не реклама, а інформаційний вказівник, який розповідає, що розміщено в будівлі: які магазини, фінансові установи та які послуги тут можуть отримати вінничани. Вивіска має бути уніфікована, розміщена на металевому каркасі, що пофарбований у колір фасаду».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin