Вінниця
16.09.2024
19.64° C
Вгору

Які відкрилися нові подробиці вбивства фермером сина на Вінниччині?

 Під час засідання озвучили нові обставини трагічної події. 

Про це повідомляють у Вінницькому апеляційному суді. 

“Судове засідання розпочалося з того, що суддя-доповідачка зачитала клопотання від 201 орендодавця. У ньому люди просили замінити фермеру суворий запобіжний захід на м’якший. Також за заявою адвоката допитали двох очевидців трагедії в одному з сіл Жмеринського району. Свідки, зокрема, говорили, що ініціатором сварки був син підозрюваного, який обзивав батька, смикав за одяг, але у землю з автомата тричі стріляв старший чоловік. За їхніми словами, куля влучила в голову молодшого, коли він намагався відбити зброю в руці тата”, – йдеться у повідомленні.

Адвокат підозрюваного не погодився з кваліфікацією дій фігуранта кримінального провадження, зауваживши, що йдеться не про умисне вбивство, а про вбивство через необережність. Захисник також просив суд дати фермеру змогу вийти на волю під заставу. Одностайним з ним був і підозрюваний. Каже, треба працювати і допомагати неповнолітній дочці та п’ятьом онукам. А ще – забезпечувати роботою людей і дбати про посівну.

У Вінницькому апеляційному суді скасували ухвалу слідчого судді міського суду про застосування до підозрюваного як запобіжного заходу тримання під вартою та визначили заставу у 908 тисяч 400 гривень. Якщо чоловік сплатить кошти, то його з-під варти звільнять.

Нагадаємо, 7 серпня сталося вбивство у Жмеринському районі. Батька підозрюють у тому, що він з карабіна розстріляв 47-річного сина. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin