Вінниця
20.09.2024
11.83° C
Вгору

Діти з табору «ЯМаріуполь.Родина» відвідали Подільський зоопарк

Днями маленькі відпочивальники табору «ЯМаріуполь.Родина» здійснили захопливий похід до Подільського зоопарку. Про це пише Вінницька міська рада.
Організатори події: відділ молодіжної політики Вінницької міської ради спільно з КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання».

Сонячний день та радісний настрій супроводжували маленьких дослідників під час їхньої подорожі до світу тварин. Діти разом з сім’ями мали нагоду побачити найрізноманітніших мешканців зоопарку: від грайливих мавпочок і величних левів до чарівних птахів.

Представники світу фауни викликали у дітей захват і безліч запитань. «Мені було цікаво спостерігати за годівлею тварин. Травоїдні тваринки дуже насолоджувалися свіжими овочами та фруктами», – каже дванадцятирічний Олександр.

Як зауважила начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак, після побаченого діти відпочивали на спеціально облаштованому майданчику, де вони могли погратися, покататись на каруселях та обмінятися враженнями від побаченого.

Як зауважив директор VinSmart Центру Дмитро Мира, зоопарк став чудовою можливістю для дітей погуляти просто неба та психологічно розвантажитись.

«Подібні заходи проводитимуть й надалі. Завдяки сприятливим погодним умовам заходи урізноманітнять, щоб підняти настрій дітям, які повинні бути щасливими навіть попри війну», – сказав він.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin