Вінниця
19.09.2024
13.38° C
Вгору

Вінницяміськтеплоенерго отримало аварійно-ремонтний автомобіль: деталі

Автівка допоможе оперативно реагувати та усувати аварійні ситуації на теплових мережах міста, щоб оселі вінничан були з теплом та гарячою водою.
Про це йдеться на фейсбуці Вінницької міської ради.
Автомобіль укомплектований комфортабельними сидіннями для супроводу робочих бригад, сучасним генератором, ремонтним обладнанням та різноманітними інструментами.
Як зазначає гендиректор міськтеплоенерго Максим Білик, загальна протяжність мереж теплопостачання складає майже 200 км. Їхню модернізацію проводять постійно, бо частина з них є зношеними та застарілими, що призводить до виникнення аварійних ситуацій.
Також питання експлуатаційного стану застарілих магістральних та розподільчих теплових мереж особливо актуальне під час підготовки до опалювальних періодів та їхнього проходження.
«Кожного року на них фіксується понад 300 поривів, для ліквідації яких вимагається постійне залучення робочих бригад та значних фінансових витрат на оренду спеціалізованого транспорту. Тому висловлюємо щирі слова вдячності USAID та Американському народу й Уряду, які в часи нашої незламності демонструють найвищий рівень дієвої та ефективної підтримки», – сказав Максим Білик.
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin