Вінниця
20.09.2024
13° C
Вгору

Для відвідувачів «Дня хліба і меду» підготували можливість безкоштовного довезення транспортом

Цієї суботи, 10 серпня о 16:00 у селищі Десна відбудеться культурний захід «День хліба і меду» на знак вдячності Захисникам та Захисницям за можливість зібрати врожай. Організатори події – департамент економіки і інвестицій та департамент культури ВМР – подбали про зручний трансфер до місця події, де на учасників чекатимуть різноманітні локації для дітей та дорослих.

Як повідомляють у Вінницькій міській раді, два автобуси чекатимуть на пасажирів у суботу на стоянці поруч із міськрадою. Відправлення – о 14:30, виїзд з Десни до Вінниці о 21:00.

З кожного населеного пункту ВМТГ також передбачили довезення до локації. Тож з селищ Гавришівка, Стадниця, Вінницькі Хутори, Писарівка (через с. Щітки) та Великих Крушлинців (через Малі Крушлинці) транспорт відправлятиметься о 14:30 від площі перед будинками культури, повернення планується о 21:00.

Також до Десни курсує такий громадський транспорт:

Автобус № 30: пл. Шкільна – Десна;

Тролейбус № 22: Вишенька – Десна;

Маршрутне таксі № 2Б: Старе місто – Десна.

Серед інтерактивів на культурному заході «День хліба і меду» буде воркшоп з гончарства, презентації світлиць населених пунктів ВМТГ, цікавинки від представників громадських організацій «Асоціація фермерів та приватних землевласників ВМТГ» та «Вінницькі бджолярі», виставка-ярмарок хлібобулочних виробів та продукції бджільництва, цікаві фотозони з професійними фотографами, фудкорти, благодійний аукціон та багато іншого. Захід має благодійну мету, адже кошти, які будуть зібрані під час «Дня хліба і меду», спрямують на підсилення наших Захисників та Захисниць.

У разі оголошення повітряної тривоги захід призупинять, а присутні мають прямувати у найближче укриття. Мапа – за посиланням

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin