Вінниця
19.09.2024
13.38° C
Вгору

Дівчинці відмовили в оформленні паспорта через те, що її назвали на честь персонажа “Гри престолів”

Через те, що батьки назвали свою доньку ім’ям персонажа з “Гри престолів”, їй відмовили у видачі паспорта. Як виявилося, це ім’я – торговельна марка Warner Brothers.

Про це повідомляє ТСН, посилаючись на ВВС.

Люсі розповіла, що її доньці, 6-річній Кхалісі, було відмовлено у оформленні паспорта – чиновники сказали їй, що для цього потрібне схвалення Warner Brothers, оскільки вони володіють торговельною маркою цього імені.

“Я була абсолютно спустошена, ми з нетерпінням чекали на нашу першу спільну відпустку”, — сказала Люсі.

39-річна мама планувала їхню “омріяну” поїздку до паризького Діснейленду, коли отримала погану новину. “Я отримала листа з паспортного столу, в якому йшлося про те, що її ім’я є торговельною маркою Warner Brothers. Я вперше чула про таке і була приголомшена”, — пригадала вона.

Отримавши юридичну консультацію, розчарована мама дізналася, що її дочка має право використовувати це ім’я, і передала цю інформацію до паспортного столу.

“Я не розуміла і почувалася розчарованою. Якщо вона змогла отримати свідоцтво про народження, хіба тоді нічого не було помічено?, — сказала вона. — Я ніколи не думала, що ім’я можна зареєструвати як торговельну марку”.

Як повідомляється, пізніше до Люсі зателефонували з паспортного столу, щоб перепросити за помилку. Хоча чиновники сказали, що тепер вони зможуть оформити паспорт маленької Кхалісі, Люсі сказала, що вважає, що проблема була вирішена лише тому, що вона поскаржилася в соціальних мережах.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin