Вінниця
16.09.2024
19.59° C
Вгору

Час вибирати сучасні рішення: системи автоматизації бізнесу від BAS

Керувати бізнесом та контролювати всі процеси особисто майже неможливо, адже на це потрібно витратити доволі багато часу. Якщо потрібно перевіряти чи й навіть вести бухгалтерію, робити замовлення або відправляти товар клієнтам, нараховувати зарплату працівникам вручну, це займатиме багато часу та є велика ймовірність виникнення помилок. Щоб зробити всі ці процеси більш зручними та зменшити кількість можливих помилок, варто автоматизувати свій бізнес. І допоможе в цьому програмне забезпечення BAS.

Основні переваги системи автоматизації бізнесу від BAS

Купити продукти BAS в Україні, які допоможуть спростити робочі процеси, варто одразу з кількох причин:

  • зробити це легко, адже такі софти, розроблені спільно українсько-польською командою, допоможуть вибрати та встановити в https://www.1c.kiev.ua/ua/productsbas/;
  • є кілька програм, які будуть актуальними залежно від потреб бізнесу. Наприклад, можна вибрати виключно бухгалтерію чи роздрібну торгівлю;
  • всі софти відповідають законодавству України, тому ризики при їхньому використанні відсутні;
  • існує можливість адаптувати програму спеціально під конкретні потреби;
  • для користування BAS можна використовувати будь-який комп’ютер чи гаджет, адже софт не обов’язково скачувати та заходити в програму лише з веб-браузера. Також є мобільний додаток, що забезпечує зручність використання системи автоматизації бізнесу.

А головне – перейти на BAS можна навіть з 1С, адже софт адаптовано під це. Це дозволить зробити управління бізнесом безпечнішим та комфортнішим процесом.

Як вибрати програму BAS для свого бізнесу

Програмне забезпечення BAS є в кількох варіантах, тому обрати можна саме той софт, який забезпечить автоматизацію потрібних процесів, легко. Серед варіантів, які пропонують розробники, є ПО для:

  • розрахунку заробітної плати та реалізації кадрової політики;
  • ведення бухгалтерії та додатковими можливостями для нарахування заробітної плати;
  • комплексного управління компанією, де потрібні узгоджені дії кількох виконавців;
  • управління торгівлею, що дозволяє підвищити ефективність торговельних процесів та знизити ризики виникнення помилок, пов’язаних з людським фактором;
  • податкового та бухгалтерського обліку.

Також від BAS є готові рішення для малого бізнесу, адже автоматизація дозволяє не лише виконувати процеси зараз, а й планувати та прогнозувати на майбутнє.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin