Вінниця
27.07.2024
18.72° C
Вгору

У Вінниці в червні відбудеться одразу 6 аукціонів нежитлових будівель для бізнесу: деталі

Аукціони відбудуться 17 та 24 червня. На них виставлені 6 нежитлових будівель площею від близько 50 до понад 1000 квадратних метрів. Вони розташовані у різних частинах Вінниці: із привабливою інфраструктурою та підведеними інженерно-технічними комунікаціями. Торги пройдуть у системі «Прозоро. Продажі». Переможця, як зазвичай, визначить найвища ставка. Для участі необхідно попередньо зареєструватись.

Як повідомив директор департаменту комунального майна Вінницької міської ради Андрій Петров, процедура торгів дозволяє у максимально доступний спосіб долучитися усім бажаючим узяти в оренду або як у цьому випадку придбати комунальне майно.

«Особливо у час війни важливо мобілізувати усі ресурси, щоб підтримати країну та зробити внесок у стійкість громади. Представлені на аукціон лоти – це можливість для підприємців чи тих, хто лише хоче започаткувати свою справу, придбати необхідні квадратні метри, – каже Андрій Петров. – Електронний майданчик «Прозоро. Продажі» є надзвичайно доступним інструментом. Проводячи торги, ми забезпечуємо ефективність використання майна та досягаємо економічної мети, направленої на покращення бізнес-клімату, а отже збільшення робочих місць та надходжень до бюджету».

Цього місяця оголошено два аукціони.

17 червня на торги виставлено два об’єкти:

  • нежитлова будівля загальною площею 422,3 м2, що розташована за адресою: Вінницька обл., Вінницький р-н., м. Вінниця, вул. Павла Корнелюка, 38-Б, стартова ціна об’єкту 2 687 060,00 грн (без урахування ПДВ);
  • нежитлова будівля загальною площею 11,5 м2, що розташована за адресою: Вінницька обл., Вінницький р-н., м. Вінниця, вул. Генерала Григоренка, 39-Б, стартова ціна об’єкту 78 455,00 грн (без урахування ПДВ).

Для довідки:

вул. П. Корнелюка, 38-Б

Цегляна нежитлова будівля 1990 року, розташована в секторі приватної та багатоповерхової забудови. До зупинок громадського транспорту (тролейбус, автобус та маршрутне таксі) близько 500 м. Неподалік знаходяться заклади освіти, церква, невеликі продуктові магазини, металобаза тощо. Станом на тепер двоповерхова нежитлова будівля не використовується та перебуває в «задовільному» технічному стані. Приміщення, оснащені електропостачанням, каналізацією, водопостачанням та теплопостачанням. Площа даної будівлі може використовуватись в якості нерухомості виробничо-складського призначення. Наявність внутрішніх і зовнішніх зручностей для такого подальшого використання об’єкта є достатньою.

Детальніше тут: https://prozorro.sale/auction/SPE001-UA-20240526-90057/

вул. Генерала Григоренка, 39-Б

Будівля 1990 року забудови, складається з щитової та насосної і розташована у зоні пішохідної доступності до зупинок громадського транспорту у районі житлової забудови. Нежитлова будівля перебуває в середині кварталу який обмежується вулицями: Генерала Григоренка, Левка Лук’яненка, Марцелія Високінського. Об’єкт знаходиться на земельній ділянці площею 0,0066 га кадастровий №0510100000:01:058:0066. Стан будівлі задовільний. Наразі не експлуатується і не використовується за призначенням.

Детальніше тут: https://prozorro.sale/auction/SPE001-UA-20240526-56862/

Чотири аукціони відбудуться 24 червня. На торги виставлено:

  • нежитлове приміщення першого поверху в житловому будинку, літ. «А» (прим. №35: №1-№16) загальною площею 195,8 м2, що розташоване за адресою: Вінницька обл., Вінницький р-н., м. Вінниця, вул. Київська, 114, стартова ціна об’єкту 5 211 021,00 грн (без урахування ПДВ);
  • вбудовані нежитлові приміщення: літ. «А3» – І поверх – прим. №10: №1-№4 загальною площею 110,7 м2, що розташовані за адресою: Вінницька обл., Вінницький р-н, м. Вінниця, вул. Данила Нечая, 59, стартова ціна об’єкту 2 063 006,00 грн (без урахування ПДВ);
  • цокольне приміщення, загальною площею 47,5 м2, що розташоване за адресою: Вінницька обл., Вінницький р-н, м. Вінниця, вул. О. Антонова, 11, стартова ціна об’єкту 431 395,00 грн (без урахування ПДВ);
  • частину нежитлового приміщення побутового корпусу №2 (літ. Б2) загальною площею 1162,1 м2, що розташоване за адресою: Вінницька обл., Вінницький р-н, м. Вінниця, вул. С. Зулінського, 46, корпус №4, стартова ціна об’єкту 4 878 496,00 грн (без урахування ПДВ).

Для довідки:

вул. Київська, 114

Цегляний житловий дев’ятиповерховий будинок 1986 року забудови, в якому перебуває нежитлове приміщення першого поверху в житловому будинку, літ. «А» (прим. №35: №1-№16), розташований у мікрорайоні «Київська», у зоні з розвиненою інфраструктурою та пішохідною доступністю до зупинок громадського транспорту (тролейбус, автобус, маршрутне таксі) близько 100 м. Вулиця Київська є однією з основних магістралей міста, має зручні під’їзні шляхи, асфальтоване покриття. Приміщення у цьому районі міста користується достатнім попитом. Під’їзд до будівлі забезпечується з вул. Київської. Територія навколо будівлі упорядкована, має тверде покриття (тротуари, дороги), стан зовнішнього благоустрою задовільний. Вхід до приміщення, що є об’єктом продажу, здійснюється з вулиці з бокового фасаду будівлі. Опалення (станом на зараз не функціонує), водопостачання, каналізація – централізовані. Будівля електрифікована, телефонізована, забезпечена вентиляційною системою. Приміщення перебуває у задовільному стані, спостерігається пошкодження покриття підлоги, оздоблення стін та стелі. На цей час не використовується.

Детальніше тут: https://prozorro.sale/auction/SPE001-UA-20240602-27823/

вул. Данила Нечая, 59

Цегляна будівля, в якій перебувають вбудовані нежитлові приміщення: літ. «А3» – І поверх – прим. №10: №1-№4, розташована у мікрорайоні «Старе місто», у зоні з досить розвиненою інфраструктурою та пішохідною доступністю до зупинок громадського транспорту (автобус, маршрутне таксі) близько 500 м. Під’їзд до будівлі забезпечується з вул. Данила Нечая. Територія навколо будівлі не упорядкована, твердого покриття немає, стан зовнішнього благоустрою задовільний. Опалення (на даний час не функціонує), водопостачання, каналізація – централізовані, будівля електрифікована. Приміщення ззовні знаходиться у незадовільному стані, наявні тріщини у стінах, нерівномірне осідання фундаменту, сліди замокання цоколю та нижньої частини стін, протікання покрівлі. Спостерігається пошкодження покриття підлоги, оздоблення стін та стелі. На даний час не використовується.

Детальніше тут: https://prozorro.sale/auction/SPE001-UA-20240602-57462/

вул. О. Антонова, 11

Об’єкт розташований у п’ятиповерховому житловому будинку 1967 року забудови. Поряд знаходяться будівлі житлового та комерційного призначення. Зовнішній вигляд об’єкту – задовільний. Територія поблизу заасфальтована та впорядкована. Під’їзди автотранспортом: з вулиць Максима Шимка та Олега Антонова, з наявним місцем для паркування та стоянки. Громадський транспорт у зоні пішохідної доступності. Рівень внутрішнього оздоблення приміщень відповідає технічному стану «задовільний».

Детальніше тут: https://prozorro.sale/auction/SPE001-UA-20240602-46193/

вул. С. Зулінського, 46, корпус №4

Об’єкт є частиною нежитлового приміщення побутового корпусу. Розташований в периферійній зоні міста, в районі колишнього підшипникового заводу, в промисловій зоні міста. Проїзд до об’єкта із твердим асфальтним покриттям. Відстань до зупинок муніципального транспорту становить приблизно 70 метрів. Поряд розташовані гуртожитки, невелика кількість магазинів, АЗС, складські та промислові приміщення. Будівля господарського корпусу (літ. Б2) була збудована у 1973 році.

Детальніше тут: https://prozorro.sale/auction/SPE001-UA-20240602-10182/

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin