Вінниця
08.09.2024
14.19° C
Вгору

Вперше за 6 років Укрзалізниця змінила меню в потягах

Укразалізниця анонсувала зміни у харчування в потязі. Наразі стало відомо, що відтепер  замість WOG cafe відкриється Ray AB cafe з оновленим меню.

“Нова сторінка у бортових обідах — а також сніданках, полуденках, вечерях і навіть опівнічних перекусах — на швидкісних поїздах Укрзалізниці! Вітаємо на борту ray AB cafe — переможця прозорого конкурсу від залізниці, який вже готовий з 1 червня частувати вас смаколиками в дорозі!”, – йдеться у повідомленні.

В меню з’явилось 33 нових позиції. Відтепер подорожуючи залізницею можна придбати як повноцінний обід, так і просто перекусити круасаном чи хот-догом.

“Тепер до головного: в меню тепер аж 33 нових позиції, зокрема круасанчики, дитяче меню, рибний обід, веганські бургери та курячий бульйончик. Хітові хот-доги та сирники – на місці, no worries. Ціни на комплексні обіди та водичку в квитку лишаються без змін, тому бронюйте заздалегідь у застосунку і заощаджуйте!”, – зазначають в Укрзалізниці

Додатково в компанії подякували WOG Cafe за багаторічну співпрацю і роботу пліч-о-пліч навіть у складних та нервових умовах, а подорожуючих закликали залишати відгуки щодо оновленого меню у Viber, Telegram, Apple Messages, Facebook Messenger, у застосунку Укрзалізниці та через QR-коди безпосередньо у вагонах.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin