Вінниця
27.07.2024
18.72° C
Вгору

Студенти Вінницького технічного коледжу влаштували концерт для військових, які проходять реабілітацію

Сьогодні порадувати своїми талантами, нагадати про безтурботні часи студентства і підтримати моральний дух наших Захисників, які знаходяться на реабілітації взялися студенти Вінницького технічного фахового коледжу. Юнаки та юначки влаштували справжній концерт під відкритим небом у дворі коледжу, об’єднавшись з талановитою молоддю Вінницького державного педагогічного університету та відомими українськими бардами. Про це повідомили на Facebook-сторінці ВТФК.

Зі словами вдячності до українських Героїв звернулася директорка ВТФК Світлана Василюк. Вона наголосила, що студентсько-викладацька спільнота робить і буде робити все можливе для нашої держави та для наших воїнів.

«Парадокс життя: в Україні війна, а ми сьогодні зустрічаємося з вами на подвір’ї нашого прекрасного коледжу, аби отримати позитивні емоції й зрозуміти, що життя продовжується і Україна обов’язково переможе. Я хочу, щоб сьогодні кожен зарядився гарним настроєм, отримав насолоду і згадав своє студентське життя. Ми разом і нас не здолати! Слава Україні!» – каже Світлана Василюк.

З особливим трепетом студенти вручили Захисникам власноруч виготовлених янголів-оберегів. Кажуть, робили їх із молитвою та любов’ю, щоб несли тепло людських рук і сердець.

Шквал овацій зірвали сучасні та драйвові хореографічні номери від колективів «Постмодерн» і «Freedom». З азартом підспівували глядачі добре відомим хітам у виконанні вокалістів колежду з гурту «Мальва».

Пронизлива, драйвова гітара, емоційний вокал і глибокі сенси. Подарували надію та укріпили віру в перемогу авторські пісні українських бардів, волонтерів і військових – Олександра Клеца і Олександра Нечмоні.

Переглянути найкращі моменти благодійного концерту можна за посиланням.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin