Вінниця
16.09.2024
19.59° C
Вгору

У Вінниці з’явилися ще 40 нових вакансій на суспільно корисні роботи для безробітних

Вінницька міська рада разом з Вінницькою філією Вінницького обласного центру зайнятості продовжує реалізацію проєкту працевлаштування безробітних вінничан та людей з-поміж ВПО на суспільно корисні роботи.

23 травня під час засідання виконавчого комітету до переліку замовників додали ще двох роботодавців, які пропонують 40 вакансій шукачам роботи.

Про це пише ЦВД, посилаючись на Вінницьку міську раду.

Директор департаменту економіки і інвестицій ВМР Максим Мартьянов розповів, що цими замовниками стали громадська організація «ВПО України» та Вінницьке учбово-виробниче підприємство Українського товариства сліпих УТОС.

«Ми продовжуємо працювати над зміцненням економічної стійкості громади, де важливу роль відіграє і ситуація на ринку праці. Саме з метою працевлаштування людей, які через ті чи інші обставини залишилися без роботи, міська рада спільно з колегами з Центру зайнятості започаткувала проєкт, який допоможе вінничанам та людям з інших регіонів, які проживають у нас, знайти можливість працювати та отримувати достойну заробітну плату, а також зробити свій внесок у підтримку України», – сказав Максим Мартьянов.

Щоб дізнатися більше про деталі працевлаштування, можна звернутися до Вінницької філії Вінницького обласного центру зайнятості за номером телефону: (0432) 65-38-01.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin