Вінниця
08.09.2024
14.73° C
Вгору

День святого Миколая: ідеї подарунків дорослим та дітям

День святого Миколая, який відзначають 6 грудня, люблять як діти, так і дорослі. У цей день зранку ми звикли заглядати під подушку у пошуку подарунків та смаколиків. Українські Новини підготували ідеї подарунків, які можна підкласти своїм найріднішим. 

Подарунки дітям

Зазвичай діти пишуть листа святому Миколаю, в якому описують, що хотіли б отримати. Тому батьки можуть скористатися цими записами. Якщо дитина ще не вміє писати чи до кінця не впевнена, що вона хоче побачити під подушкою, можна скористатися універсальними ідеями. 

Іграшки – найпопулярніший подарунок у дітей. Проте потрібно також враховувати бажання дитини, її вік і стать. І хлопчикам і дівчатам можуть сподобатись конструктори (наприклад Lego, електронний, конструктор-робот), набори для малювання (розмальовки, картини за номерками), дитячі книги (зокрема казки про Різдво та Новий рік), різні м’які іграшки (можна обрати іграшку-подушку), настільні ігринабори для експериментів (набір для фокусника, набір юного хіміка-фізика, набір для археології, дитячий мікроскоп), пазлисолодощі

 

 

Колаж: УН

Подарунки підліткам

Окрім вищеперерахованого, дівчатам-підліткам може сподобатись косметика, набори для догляду за шкірою або волоссям (можна придбати сертифікат, аби дівчинка сама обрала те, що їй сподобається). Також хлопцям та дівчатам можуть сподобатися різноманітні гаджети: навушники, повербанки, смартгодинники. 

 

Подарунки дорослим

Дорослі не відмовилися б від солодощів, можна подарувати книгу (сертифікат у книжковий магазин, щоб обрати самостійно), цікавий планер або щоденник на наступний рік, адвент-календар на будь-яку тематику, сертифікат на майстер-клас за інтересами людини (кулінарія, живопис), екскурсію у цікаве місце. 

Подарунки на день святого Миколая, ідеї, солодощі на Миколая 2023 своїми руками - рітейл холдінг

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin