Вінниця
27.07.2024
18.61° C
Вгору

Маленькі музиканти з Браїлова придбали вже 11-й автомобіль для ЗСУ

Маленькі музиканти зразкового дитячого духового оркестру Браїлівського будинку, завдяки своїй музиці, придбали черговий автомобіль для ЗСУ. Це вже 11 автівка, яку юні вінничани передали Збройним силам. Уже за традицією, придбаний “ВАЗ 2104” назвали “Маестро” та подарували земляку Вячеславу Музиці, який боронить нашу державу на фронті.

Про це повідомляють у Жмеринській міській раді.

На зображенні може бути: 2 людини та текст

“Юні музиканти зразкового дитячого духового оркестру Браїлівського будинку культури Жмеринської міської територіальної громади продовжують вражати своєю невтомністю, цілеспрямованістю та патріотизмом! Понад рік, разом з музичним керівником Віталієм Тодосюком, вони активно займаються волонтерством, а музика допомагає їм у цьому. Також разом з колективом виступає та дарує глядачам чудову музику і незабутні емоції й брат керівника колективу Леонід Тодосюк”, – йдеться у повідомленні.

Учні разом з музичним керівником Віталієм Тодосюком продовжують давати концерти просто неба під час яких збирають пожертви. На благодійні кошти раніше закупляли та передавали військовим на фронт кілька “ВАЗів 2104” та “Нив”, а також мікроавтобус Opel Movano й автомобілі інших марок, які найкраще підходять для виконання бойових завдань.

Дитячий духовий оркестр з Браїлова завдяки вуличним концертам придбав авто для ЗСУ (Фото)

Нет описания фото.

Нет описания фото.

На зображенні може бути: 8 людей, люди стоять та на відкритому повітрі

Музиканти також придбали та передали для військових тепловізори, генератори, зарядні станції, сонячні батареї, газові таганки, електроприлади, запчастини до автомобілів, шини. Зокрема військову амуніцію від бушлата та спального мішка, до берців, карематів, рюкзаків, біноклів, саперних лопаток і багато інших необхідних на фронті речей.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin