Вінниця
03.05.2024
14.21° C
Вгору

Стартував прийом заяв на конкурсний відбір кандидатів на посади помічників ветерана

У суботу, 1 липня, розпочався процес прийому заяв в електронному форматі на конкурсний відбір кандидатів на посади помічників ветерана у межах пілотного проєкту, започаткованого Мінветеранів у Вінницькій, Дніпропетровській, Львівській та Миколаївській областях.

Йдеться про апробацію у громадах згаданих регіонів сервісної послуги із індивідуального супроводу в межах системи переходу від військової служби до цивільного життя наших Захисників та Захисниць, які повертатимуться з фронту та служби додому.

Помічники ветеранів, а здебільшого це будуть колишні військові, члени ветеранських сімей та загиблих Героїв, пройдуть спеціальне навчання, вони працюватимуть у сервісних офісах. Вони консультуватимуть ветеранів з питань працевлаштування, навчання, аспектів соціального захисту та реабілітації, покращення стану здоров’я, загалом реалізації своїх прав та пільг у різних сферах.

Послуга розроблена Мінветеранів України за сприяння «Проєкту підтримки Дія», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансування Швеції.

Вже з сьогоднішнього дня кандидати на посади помічників ветерана, які мешкають у згаданих чотирьох регіонах, можуть подаватися на конкурсний відбір для участі у цьому проєкті винятково за допомогою інформаційного порталу Е-ветеран ( https://eveteran.gov.ua ).

Важливо, що обране кандидатами бажане місце працевлаштування в межах пілотної області врахують за умови участі територіальної громади в експериментальному проєкті.

Про умови долучення до проєкту, особливості та перспективи діяльності помічників ветерани докладно можна дізнатися за посиланням: https://mva.gov.ua/…/startuye-konkursnij-vidbir…

Мінветеранів

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin