Вінниця
06.05.2024
15.07° C
Вгору

У Вінницькій області напрацьовують спільні рішення для покращення бізнес-середовища на місцях

Учора, 27 квітня, за участю заступника Начальника ОВА Сергія Здітовецького відбулось чергове засідання Регіональної ради підприємців при обласній військовій адміністрації.

Голова Регіональної ради підприємців при ОВА Олександр Печалін представив концепцію релокаційно-комунікаційного Хабу.

У свою чергу, директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОВА Ігор Цехановський озвучив напрацьовані пропозиції щодо удосконалення нормативного забезпечення діяльності Регіональної  ради підприємців, у тому числі  щодо внесення змін до Постанови КМУ від 18 травня 2011 року № 526 «Про утворення регіональних рад підприємців в Автономній республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі».

Також присутні обговорили питання, пов’язані із внесенням змін до законопроекту №6013 “Про особливості регулювання підприємницької діяльності окремих видів юридичних осіб та їх об’єднань у перехідний період”.

«Об’єднавшись навколо спільних потреб, разом у тісній комунікації з органами влади, підприємці можуть вирішувати ті чи інші проблемні питання, напрацьовувати спільні рішення для покращення бізнес-середовища, передусім на місцевому рівні», – наголосив Сергій Здітовецький.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin