Вінниця
01.05.2024
12.59° C
Вгору

Пограбував чоловіка на вулиці із застосуванням фізичної сили та втік: поліція затримала зловмисника

У Вінниці 10 квітня було затримано чоловіка, який з використанням фізичної сили позбавив іншого чоловіка мобільного телефону і втік. За цей злочин зловмисник може отримати до 10 років ув’язнення.

Потерпілий, 66-річний мешканець міста, повідомив про грабіж до поліції. Відповідно до повідомлення начальника відділу поліції № 1 Вінницького райуправління поліції, Юрія Голуба, зловмисника було затримано оперативниками протягом доби.

Виявилось, що це 45-річний житель Житомирської області, який раніше вже судився за майнові злочини та був напідпитку, коли вчинив грабіж. Викрадений мобільний телефон він здав у ломбард. Зловмисника зараз утримують в ізоляторі тимчасового тримання, а процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює Вінницька окружна прокуратура.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), за яким зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі. Слідство вирішує питання про повідомлення зловмисникові про підозру та обрання запобіжного заходу.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin