Вінниця
28.04.2024
18.64° C
Вгору

Inro і United24 випустили серію парфумованих свічок, присвячену тимчасово окупованим містам. Прибуток перекажуть на відбудову України

Український косметичний бренд Inro і United24 випустили колекцію свічок, присвячену тимчасово окупованим містам. 

Кожна свічка присвячена українським містам: Донецьку, Луганську, Енергодару, Маріуполю, Мелітополю й Сімферополю. 

Свічка «Донецьк» пахне донецькими трояндами, у «Луганська» насичений аромат з деревно-трав’яними нотами. «Мелітополь»  з ароматом черешні, «Сімферополь»  морського узбережжя й кипарису. Свічка «Енергодар» має пряний аромат, а свічка «Маріуполь» поєднала увсобі запах сталі й моря.

На свічках вказані координати визначних місць: у Донецьку це «Донбас Арена», в Енергодарі  Запорізька АЕС, у Мелітополі  Арка визволителів, у Луганську  Соборна мечеть, у Сімферополі  Верховна Рада Автономної Республіки Крим, у Маріуполі  Донецький академічний обласний драматичний театр.

Ціна однієї свічки – 1000 гривень. Замовити можна за посиланням. Прибуток із продажу благодійних свічок перекажуть на відбудову України.

Фандрейзингову платформу United24 запустили 5 травня в межах глобальної урядової ініціативи. Платформа призначена для збору коштів на підтримку України. Тут кожен може надіслати пожертву в один клік й отримати звітність про використання коштів від профільних міністерств.

За перші пів року роботи платформа зібрала понад 217 мільйонів доларів на підтримку України.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin