Вінниця
21.05.2024
13.13° C
Вгору

Долучитися до прибирання запрошують небайдужих жителів Вінниці

Прибирання малої річки Дьогтянець відбудеться в суботу, 23 жовтня. Мета заходу  ознайомити містян з потенціалом вінницьких водойм та показати мешканцям, що разом ми здатні доглядати за територією, створюючи привабливі простори біля струмків.

 

Долучитись до прибирання можуть усі охочі. Збиратимуться на трамвайній зупинці вул. Максимовича об 11:00. Комунальні служби вже розпочали роботу над розчисткою території.

 

Взяти з собою потрібно лише зручний одяг. Для учасників прибирання підготували приємні подарунки та гостинці.

 

«Ми рухаємось послідовно до масштабної мети  стала інтеграція малих річок у міський простір. Після аналізу території вздовж Дьогтянця та обговорення проблем з активістами, ми працюємо над поліпшенням стану цього синьо-зеленого коридору. Серед заходів, якими займається Інститут розвитку міст у цьому напрямку спільна толока на найбільш забрудненому відрізку. Ця зустріч об’єднає міські служби, небайдужих мешканців, що дозволить відчути потенціал малих річок та спільну відповідальність за їх стан»,  наголосила координаторка проєкту щодо малих річок Вінниці, керівниця відділу інфраструктурних проєктів КП «Інститут розвитку міст» Янна Чайковська.

 

Захід відбудеться за підтримки проєкту Integrated Urban Development in Ukraine II, що впроваджується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Урядів Німеччини та Швейцарії.

 

Більше інформації про подію можна дізнатися за посиланням: https://www.facebook.com/events/432277065214924

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin