Вінниця
20.09.2024
12.43° C
Вгору

Загинуло двоє людей, ще одна – травмована: на Вінниччині виникло 22 пожежі

Минулої доби в області бійці ДСНС ліквідували 22 пожежі, внаслідок яких загинули двоє людей, одна особа травмована. Про це повідомили в ДСНС у Вінницькій області.

«Дві пожежі сталися в приватних житлових будинках: у селі Біла Турбівської громади загинув 39-річний чоловік, ймовірно, через необережність під час куріння. Виявили загиблого місцеві жителі до прибуття рятувальників. Інша трагедія сталася в селі Ставки Джулинської громади, де через необережне поводження з вогнем загинув 53-річний власник будинку. Крім того, в с.Пустоха Козятинської громади під час пожежі в гаражі травмувався 50-річний чоловік. Найімовірніше, що зайнялося через порушення правил пожежної безпеки під час електрозварювальних робіт», – йдеться у повідомленні.

В ДСНС також зазначили, що ще 12 пожеж надзвичайники ліквідували в екосистемах області. Горіло в Вінницькому, Могилів-Подільському та Тульчинському районах на площі понад 7,5 га.

Рятувальники вкотре закликають людей бути уважними та дотримуватися правил пожежної безпеки, аби уникнути трагедій у майбутньому.

 

На Вінниччині в пожежі загинуло двоє людей, ще одна - травмована

На Вінниччині в пожежі загинуло двоє людей, ще одна - травмована - фото 2

На Вінниччині в пожежі загинуло двоє людей, ще одна - травмована - фото 3

На Вінниччині в пожежі загинуло двоє людей, ще одна - травмована - фото 4

На Вінниччині в пожежі загинуло двоє людей, ще одна - травмована - фото 5

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin