Вінниця
20.09.2024
14.68° C
Вгору

У Вінницькій обласній дитячій лікарні відкрили «Школу Супергероїв»

У Вінницькій обласній дитячій клінічній лікарні відбулося відкриття Школи Супергероїв. Ця важлива подія спрямована на надання дітям, що перебувають на лікуванні, можливості продовжувати своє навчання, не зважаючи на складні життєві обставини.

«Основна мета державної установи Школи Супергероїв – забезпечити безперервний освітній процес для дітей, які тимчасово перебувають у лікарні. Це дозволить дітям не відставати від шкільної програми, а також підтримувати їх емоційний та психологічний стан через залучення до навчання та спілкування з педагогами.

Освітній простір Школи Супергероїв оснащений сучасними навчальними матеріалами, включаючи інтерактивні дошки, планшети та доступ до інтернету. Програма навчання адаптована під індивідуальні потреби кожного пацієнта, враховуючи їхні медичні потреби та можливості. Окрім стандартних предметів, діти також мають змогу брати участь у творчих заняттях, майстер-класах та розвиваючих іграх», – йдеться у повідомленні лікарні.

Створення освітнього простору профінансовано Фундацією Олени Зеленської. А це майже 70 кв. метри комфортних та безпечних умов,  де розташувалося 4 зони:

  • для дітей дошкільного віку
  • навчальна зона для початкової школи
  • навчальна зона для учнів 5-11 класів
  • методичний кабінет

Школа Супергероїв – це не лише про навчання, але й про надію та віру у світле майбутнє кожної дитини. Ми віримо, що новий освітній простір допоможе маленьким пацієнтам швидше одужати та повернутися до нормального життя.

 

«Школа Супергероїв» відкрилась у Вінницькій обласній дитячій лікарні - фото 2

«Школа Супергероїв» відкрилась у Вінницькій обласній дитячій лікарні - фото 3

«Школа Супергероїв» відкрилась у Вінницькій обласній дитячій лікарні - фото 4

«Школа Супергероїв» відкрилась у Вінницькій обласній дитячій лікарні - фото 6

Фото зі сторінки лікарні

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin