Вінниця
29.04.2024
14.38° C
Вгору

Перекази у валюті: у клієнтів ПриватБанку з’явилися нові можливості

Йдеться про перекази в польських злотих та євро.

ПриватБанк запропонував клієнтам нову послугу, тепер вони отримали можливість отримувати перекази SWIFT в польських злотих та євро без додаткових комісій через PKO Bank Polski SA. Про це повідомила прес-служба фінустанови.

Як пояснив член правління Привату з роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, банк розширює співпрацю з європейськими, зокрема польськими банками. У березні 2024 року ПриватБанком відкрито нові кореспондентські рахунки в PKO Bank Polski SA.

Уточнюється, що отримати форму реквізитів для зарахування SWIFT-переказу через PKO Bank Polski можна на сайті ПриватБанку (розділ “Переклади SWIFT – Як отримати переказ SWIFT – Форми надання реквізитів для отримання переказів в іноземній валюті”).

“Головні переваги отримання SWIFT-переказів через ПриватБанк – відсутність обмежень за сумою, можливість онлайн відстеження переказів, спеціальна лінія підтримки для одержувачів SWIFT-переказів”, – наголосили у банку.

За даними фінустанови, гроші зазвичай надходять на рахунки протягом 24 годин, а 40% платежів зараховуються одержувачу за 5 хвилин.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin