Вінниця
27.07.2024
18.72° C
Вгору

Вінниччина втратила на фронті сімох захисників

Протягом останніх декількох днів стали відомі втрати у сімействі захисників з Вінниччини. Ці семеро героїв, а саме: Богдан Олегович Мазур, Сергій Вікторович Монтрезори, Сергій Сергійович Туртурян, Олексій Євгенійович Кошелєв, Михайло Григорович Бушняк, Дмитро Олексійович Самара та Олександр Олексійович Пшеничний, віддали своє життя за Україну.

Богдан Олегович Мазур: 29-річний військовослужбовець, який відзначився у найнебезпечніших точках антитерористичної операції. Він підписав військовий контракт у 2014 році та проявив себе як професіонал з відмінними навичками вітчизняної та закордонної тактики бою.

Сергій Вікторович Монтрезори: 38-річний випускник технічного ліцею, який визначився на захист країни у 2015 році та виконував бойові завдання у зоні проведення АТО. Захисник інженерної освіти вищого рівня, який працював на важливих посадах у різних підприємствах міста.

Туртуряну Сергій Сергійович: 32-річний воїн, який служив оператором протитанкових ракетних комплексів та загинув на Луганщині.

Кошелєв Олексій Євгенійович: 38-річний герой, який взявся захищати Батьківщину минулого року та брав участь у запеклих боях у різних областях.

Михайло Григорович Бушняк: Мешканець села Нестерварка, прийнятий на військову службу під час мобілізації 2022 року. Він служив стрільцем-помічником гранатометника та загинув від вогнепального поранення.

Дмитро Олексійович Самара: Старший солдат, водій автомобільного відділення, який був мобілізований до ЗСУ 6 березня 2022 року та загинув на Харківщині.

Олександр Олексійович Пшеничний: Мешканець міста Іллінці, який загинув на Донеччині 21 лютого.

Співчуття та вічна пам’ять героям, які віддали своє життя за Батьківщину.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin