Вінниця
08.09.2024
14.19° C
Вгору

Що не можна дарувати на Новий 2024 рік : Зеленому Дерев’яному Дракону це не сподобається

Що краще не дарувати на рік Зеленого Дерев’яного Дракона, щоб він не розгнівався, як задобрити цю істоту, щоб наступний рік нас потішив.

Наступний рік —  рік Зеленого Дерев’яного Дракона, на думку астрологів повинен бути легшим, ніж попередні роки, попри загрозливий вигляд цієї міфічної істоти. 

Новорічні свята — цей час, коли ми чекаємо на дива та даруємо подарунки близьким.  Щоб задобрити Дракона, не відштовхнути талан, важливо знати, що краще не дарувати близьким у цей рік

Що не можна дарувати на Новий 2024 рік

  • Дракони —  непрості міфічні істоти, яких на відміну від знаків китайського астрологічного календаря не існує в реальній природі, люблять скарби, розкіш та багатство. Тому намагайтеся не дарувати речі, зроблені своїми руками  — handmade-подарунки. Це може розсердити символ року.
  • Відмовтесь від таких банальних подарунків як предмети гігієни — шампуні, мило, а також від подарунків із різким запахом, наприклад, від духів. Міфічній істоті це точно не сподобається. 
  • Не даруйте  подарунки, які мають будь-який стосунок до вогню, навіть зображення його. Вогняна стихія належить тільки Драконові, і він не потерпить, якщо хтось буде на неї зазіхати.
  • В Китаї вважають, що в рік Дракона не можна дарувати будь-який годинник  — наручний, настінний, настільний. Вважається, що такий подарунок може наблизити смерть у рік Дракона.
  • Вважається, що символу року подобаються яскраві кольори, тому намагайтеся не дарувати подарунки в темних відтінках, особливо це стосується чорного кольору.

Найкращими подарунками в рік Зеленого дракона вважаються подарунки з дерева — це не лише меблі, але і прикраси, наприклад. Сподобаються Зеленому Дракону також різноманітні предмети розкоші. Але якщо їх немає, позитивно Дракон сприйме такі подарунки як кімнатні рослини, посуд, книжки, предмети для кухні, особливо, якщо вони зеленого кольору.  

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin